Все буде Україна!

Вітаємо із Всесвітнім днем води!

Вітаємо із Всесвітнім днем води!

22-03-2019
Шановні колеги – водогосподарники, гідроекологи, гідрометеорологи та гідроенергетики!

Від імені колективу ПрАТ «Укргідроенерго» та від себе особисто вітаю Вас зі святом – Всесвітнім днем води!

Вода – це найцінніший природний ресурс на Землі. Відзначення такого дня, нагадує всьому людству про її важливість, привертає увагу кожного з нас на сучасний екологічний стан водних екосистем і є поштовхом для планування та розробки нових ефективних заходів для вирішення нагальних проблем пов’язаних з їх збереженням.   Адже, забезпечення якісною питною водою та доступною чистою енергією – це, без перебільшення, питання національної безпеки, благополуччя та економічного процвітання нашої держави.

Більша частина населення України користується водою водосховищ могутнього Дніпра та непередбачуваного Дністра, що накладає на нас велику відповідальність за підтримання їх у доброму стані. Тому спільним завданням на сьогодні є охорона і відтворення водних ресурсів, а також докладання максимуму зусиль для екологізації експлуатації об’єктів гідроенергетики і мінімізації їх впливу на функціонування річкових екосистем.

Збереження водних ресурсів та розвиток стійкої гідроенергетики може бути досягнутий тільки завдяки спільній плідній співпраці компаній, уряду, неурядових організацій та громад. Бажаю Всім нам наснаги, невичерпної енергії та нових звершень на благо України!

З повагою генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота

 

Поділитися: