Все буде Україна!

«Ви наші герої, наш щит й надія на вільне, мирне й щасливе майбутнє!»

«Ви наші герої, наш щит й надія на вільне, мирне й щасливе майбутнє!»

01-10-2023
Сьогодні, в День захисників і захисниць України, українці з гордістю,  повагою й сумом згадують усіх тих, хто поліг на полі бою, віддавши своє життя за мир і свободу українського народу та дякують кожному, хто боронить нашу країну у важкій боротьбі з агресором.

Вшановуючи мужність і героїзм захисників нашої країни, гідроенергетики Канівської ГЕС взяли участь у мітингу та церемонії покладання квітів до пам’ятного знаку Захисникам України в місті Каневі.

«Сьогодні, у свято Покрови Пресвятої Богородиці, у День українського козацтва та День захисників та захисниць України, ми вклоняємося всім воїнам, які пройшли пекло війни, і всім, хто боронить нашу неньку Україну зараз. Ви наші герої, наш щит й надія на вільне, мирне й щасливе майбутнє! Ваші імена назавжди будуть в історії та пам’яті українського народу.

Нехай наша віра й молитва оберігають вас від ворожої зброї, а невичерпна любов до України додасть сил й наснаги на нові здобутки та перемоги. Бажаємо вам та вашим рідним міцного здоров’я, добробуту, віри й життєвих сил. Дякуємо, підтримуємо і міцно обіймаємо! Бережіть себе! Ми чекаємо на вас!» - промовив Віктор Ніколенко, заступник директора Канівської ГЕС.

Нашу землю й свободу  гідно відстоювали й надалі відважно боронять дванадцять співробітників станції, зокрема, й один пенсіонер-гідроенергетик. А також п'ятеро синів наших колег.

Ще двоє колег, виконавши свій військовий обов'язок, вже повернулись до рідного міста й продовжують віддано працювати на благо гідроенергетики.

Ми надзвичайно пишаємось кожним із них та молимося, аби якомога швидше всі наші захисники та захисниці повернулись додому з Перемогою живі і неушкоджені!

Українська нація – незламна, сильна і незалежна!

Слава захисникам і захисницям  України!

Пресслужба Канівської ГЕС 

Фотогалерея

Поділитися: