Все буде Україна!

Вже 301 працівник Дністровської ГАЕС отримав поліс добровільного медичного страхування!

Вже 301 працівник Дністровської ГАЕС отримав поліс добровільного медичного страхування!

31-07-2018
У рамках Програми добровільного медичного страхування працівників ПрАТ «Укргідроенерго» з 1 липня 2018 року 301 працівник філії «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» отримав поліс добровільного медичного страхування, який дає можливість одержати кваліфіковану медичну допомогу, сучасну діагностику та якісні медикаменти.

Товариство разом із первинними профспілковими організаціями повністю забезпечує покриття витрат співробітників за обраними програмами.

Наразі більше десяти робітників філії уже скористалися страховим пакетом для працівників «Укргідроенерго», який включає всі види медичної допомоги: амбулаторно-поліклінічну, невідкладну, стоматологічну, діагностику, забезпечення медикаментами на всій території України та можливість застрахувати рідних.

Крім того, гідроенергетики пересвідчились у тому, що значною перевагою програми є також цілодобова організаційно-інформаційна підтримка, постійна підтримка зворотного зв’язку із персоналом медичних закладів, а також наявність договорів із аптечними мережами, що забезпечує швидку та своєчасну доставку медикаментів для кожного застрахованого працівника.

Попередньо ми повідомляли, що в Укргідроенерго започатковано програму добровільного медичного страхування.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: