Все буде Україна!

За результатами рейтингу популярності та якості Каховська ГЕС визнана найкращою одразу у двох номінаціях!

За результатами рейтингу популярності та якості Каховська ГЕС визнана найкращою одразу у двох номінаціях!

01-03-2018
Нещодавно у КРК «Премьер» відбулося нагородження переможців щорічного рейтингу популярності та якості «Дніпровська перлина».

Кращі серед кращих, обиралися в 9 традиційних номінаціях: «Будівництво, «Промисловість», «Агропромисловий комплекс», «Інвестиція року», «Сфера торгівлі», «Сфера ресторанного господарства», «Сфера послуг», «Кращий роботодавець року», «Благодійництво» та одній новій – «Кращий платник податків».

«Зима наближається до завершення. Як і завжди, в цей період у місті відбувається велика кількість заходів, серед яких і сьогоднішній, – зазначив міський голова Володимир Коваленко. – І це не просто підбиття підсумків рейтингу. Це визнання зусиль, внеску у розвиток міста тих чи інших структур, підприємств, мешканців. Ми вкотре говоримо вам, дорогі учасники, спасибі за те, що завдяки вашій праці Нова Каховка живе і процвітає!».

Під час заходу були оголошені переможці рейтингу популярності та якості, серед яких філія «Каховська ГЕС імені П.С.Непорожнього», котру було визнано найкращою одразу у двох номінаціях: «Інвестиція року» та «Кращий роботодавець року».

Гарний настрій присутнім дарували творчі колективи міста та запрошені гості: Заслужений діяч мистецтв України Олексій Пономарьов, чарівна співачка Аріелла, соліст Ігор Рога, шоу-балет «Black swan», ансамбль «Таврія» та інші. Традиційними родзинками свята були розіграші подарунків за номерами запрошень.

Поділитися: