Все буде Україна!

Звернення Ігоря Сироти до коллективу Укргідроенерго та громад

Звернення Ігоря Сироти до коллективу Укргідроенерго та громад

07-03-2022
Шановні колеги!

Завершується 12-й день героїчного спротиву українського народу окупаційним військам агресора, які підступно напали на Україну, безжально вбиваючи мирне населення, сіючи горе та сум на нашій землі. Бомбардуванням піддаються міста і села, житлові будинки та об’єкти соціальної сфери. Найгірше: гинуть діти - наша гордість та наше майбутнє.

У ці тяжкі дні наша держава обороняє не лише своє право на самовизначення, але й свободу інших демократичних країн.

Я захоплююся тим, як мужній український народ гідно тримає оборону. Ми не дали ворогові реалізувати оперативні плани вторгнення, ставши разом пліч-о-пліч на захист Батьківщини й продемонструвавши усьому світові єдність та незламність перед лицем загрози.

Шановні українці! У ці важкі часи гідроенергетики стоять поруч з українським народом, дбаючи про те, щоб у оселях громадян було світло й тепло, а системи життєзабезпечення в українських містах і селах функціонували стабільно та без збоїв. Ми надійно тримаємо оборону на енергетичному фронті з огляду на його стратегічне значення  й надзвичайну важливість для країни. 

На сьогодні гідроелектростанції компанії працюють згідно диспетчерського графіку, регулюючи частоту і потужність, а також покриваючи пікові навантаження й забезпечуючи мобільним аварійним резервом Об’єднану енергосистему України. 

Наш персонал щоденно вкладає свій досвід, уміння та знання для стабільної і безаварійної роботи енергосистеми.

Вірю, що спільними зусиллями ми наблизимо перемогу над ворогом, яка є неминучою! Дякуємо та молимось за наших захисників, допомагаючи їм щодня в міру наших сил. 

З нами Бог та Україна!

Ігор Сирота

Поділитися: