Все буде Україна!

ANDRITZ HYDRO надасть науково-практичні послуги «УКРГІДРОЕНЕРГО»

ANDRITZ HYDRO надасть науково-практичні послуги «УКРГІДРОЕНЕРГО»

23-06-2017
ПрАТ «Укргідроенерго» і німецька компанія Andritz Hydro будуть реалізовувати спільні проекти з розвитку гідроенергетики в Україні.

Рішення про співпрацю сторони ухвалили під час круглого столу, який відбувся нещодавно.

Співпраця передбачає створення науково-практичного центру з метою трансферу європейського ноу-хау для розробки проектів ГЕС та ГАЕС відповідно до світових стандартів, для максимально ефективної реалізації проектів, постійного розвитку кваліфікованого персоналу.

Для компанії «Укргідроенерго» дуже важливий розвиток, обмін досвідом та постійне підвищення кваліфікації її працівників. В цьому напрямку даний проект передбачає тренінги у спеціально обладнаних приміщеннях, застосування отриманих навиків на практиці. В таких тренінгах планується задіяти не лише працівників компанії, головних інженерів та провідних фахівців, але й громадськість (ВУЗи, заклади технічної освіти, школи, пресу і т.д.) для вивчення та популяризації гідроенергетики.  

Крім цього, планується організувати програму навчання у спеціальному навчальному центрі з турбінного обладнання у м. Равенсбург, Німеччина, навчальному центрі з генераторів, м. Вайц, Австрія, навчальному центрі з автоматизації у м. Відень, Австрія.

На території товариства «Укргідроенерго» є намір створити центр гідроенергетики, який міститиме шоурум з постійною експозицією для загального доступу.

Реалізація проекту розпочнеться вже у наступному році.

Для довідки:

ПрАТ «Укргідроенерго» — найбільша гідрогенеруюча компанія України. Компанія забезпечує покриття пікових навантажень, регулювання частоти та потужності, мобільний аварійний резерв в об’єднаній енергосистемі України. Andritz Hydro - провідний постачальник електромеханічного обладнання та послуг для гідроелектростанцій у світі. Німецька організація з міжнароної співпраці GIZ підтримує Україну за дорученням Федерального уряду Німеччини з 1993 року.

 

Поділитися: