Все буде Україна!

Бережімо довкілля! Гідроенергетики взяли участь в акції з благоустрою і озеленення

Бережімо довкілля! Гідроенергетики взяли участь в акції з благоустрою і озеленення

Актуально
11-05-2019
В рамках Стратегії корпоративної соціальної відповідальності Укргідроенерго, на станціях компанії пройшла акція «Збережемо довкілля – збережемо планету».

У прагненні  зробити навколишні території кращими, до масштабної  акції з благоустрою й озеленення філій та берегових зон долучилися сотні гідроенергетиків з різних куточків України.  Вони активно прибирали та вивозили залежале сміття, наводили лад  на прибережних смугах річок та водоймищ, висаджували дерева, квіти та кущі, впорядковували газони, фарбували бордюри та альтанки.

Загалом участь в акції взяло більше 2000 осіб. За підсумками заходу було прибрано понад 113 га територій, висаджено 236 дерев та 211 кущів, впорядковано понад 10 га газонів. 

Каскад Київських ГЕС і ГАЕС

370 співробітників Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС прибрали площу в 16 га, ліквідувавши 6 несанкціонованих сміттєзвалищ та вивізши 32 тони сміття. В рамках заходів з благоустрою працівники станцій висадили 68 дерев, 55 кущів та впорядкували 4 га газонів.

Кременчуцька ГЕС

Завзято попрацювали над прибиранням 7 га території філії й на Кременчуцькій ГЕС. Працівники станції ліквідували 4 несанкціонованих сміттєзвалища та вивезли 10 куб. метрів сміття. Окрім того, висадили 12 дерев, 10 кущів та впорядкували 1,8 га газонів. У прибиранні  взяло участь 250 працівників станції.

Середньодніпровська ГЕС

Гідроенергетики філії «Середньодніпровська ГЕС» за період акції «Збережемо довкілля – збережемо планету» прибрали 5,2 га територій. Вони самовіддано боролися зі сміттям та сухостоєм, працювали над благоустроєм берегової зони, обрізали кущі та дерева. Загалом було зібрано та вивезено 178 мішків сміття, висаджено 20 декоративних рослин, 15 кущів троянд та 250 квітів. Участь в роботах з благоустрою територій філії взяло 160 осіб.

ДніпроГЕС

Не покладаючи рук працювали у давньому парку навколо станції  300 гідроенергетиків ДніпроГЕСу.  Вони прибрали від сухостою й сміття 5 га територій, висадили 50 декоративних дерев та кущів, 5 тисяч однорічних та 400 багаторічних квітів. Окрім того, висадили 40 кв. м  газонів.

Каховська ГЕС

200 працівників  філії «Каховська ГЕС ім. П. С. Непорожнього» під час заходів з благоустрою прибрали понад 5 га територій навколо станції, зібравши 20 куб метрів сміття. На станції висаджено 74 дерева, 112 кущів та 110 квітів.

Окрім того, зусиллями співробітників Каховської ГЕС  було організовано прибирання берегової зони біля пам’ятника природи  «Козацьке джерело» та пам’ятника архітектури «Литовська вежа».  

Дністровська ГАЕС

В рамках акції з благоустрою понад 36о працівників  Дністровської ГАЕС прибрали більше 59 га прилеглих територій. Окрім того, висаджено 7 дерев, 14 кущів та впорядковано майже 3 га газонів.

Дністровська ГЕС

На Дністровській ГЕС працівники філії прибрали понад 16 га територій, зібрали та вивезли понад 4 тони побутових відходів. Також вони висадили 5 дерев та 15 кущів. Участь у акції з благоустрою взяло 336 гідроенергетиків.

Укргідроенерго підтримує необхідність збереження та відтворення природних екосистем, докладає максимум зусиль для розвитку екологічної свідомості наших колективів та споживачів електроенергії, застосовує передові наукові досягнення у сфері охорони довкілля та екологічної безпеки, а також дотримується принципу, що кожен об’єкт гідроенергетики є частиною складного комплексу гармонійної взаємодії між людиною та природою.

Бережімо довкілля і планету для майбутніх поколінь!

 

Більше фото у галереї

Прес-служба Укргідроенерго

 

 

Фотогалерея

Поділитися: