Все буде Україна!

Безпека праці – понад усе. Гідроенергетики поглиблюють знання з промислової безпеки

Безпека праці – понад усе. Гідроенергетики поглиблюють знання з промислової безпеки

14-09-2021
У Одесі відбувся 12-й Всеукраїнський - 7-й Міжнародний семінар з охорони праці та промислової безпеки, участь у якому взяли начальники служб охорони праці апарату управляння та філій Укргідроенерго.

Під час семінару фахівці розглянули зміни до нормативно-правових актів з питань охорони праці, зокрема обов’язковість проведення аудиту стану охорони праці. Окрім того, розглянули методи оцінювання ризиків відповідно до стандарту ISO 31010:2019, отримали практичний досвід навчання безпечним методам роботи з урахуванням ризик-орієнтованого підходу, а також пропозиції щодо організації безпеки праці в умовах пандемії COVID-19.

«Семінар - чудовий  майданчик  для професійних зустрічей, отримання нових знань, обміну досвідом та розуміння тенденцій розвитку  системи управління охороною праці в Україні. Завдяки подібним заходам гідроенергетики мають гарну нагоду поглиблювати знання з питань охорони праці та дізнаватися про нові підходи до вирішення тих чи інших питань в галузі», - зазначила начальниця Служби охорони праці Укргідроенерго Тетяна Арістова.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Читайте також: 

Впроваджуємо кращі практики з гігієни та безпеки праці - Ігор Сирота

Гідроенергетики Дністровської ГЕС поділились досвідом у сфері охорони праці 

Виставка творчих робіт «Безпечна праця моїх батьків – гідроенергетиків»

Фотогалерея

Поділитися: