Все буде Україна!

Гідроенергетики Дністровської ГЕС поділились досвідом у сфері охорони праці

Гідроенергетики Дністровської ГЕС поділились досвідом у сфері охорони праці

27-04-2021
До всесвітнього Дня охорони праці на Дністровській ГЕС відбулась нарада-семінар з обміну досвідом роботи для працівників виконавчих органів міської ради.

Під час семінару фахівці Дністровської ГЕС розповіли про дотримання правил охорони праці на підприємстві, впровадження новітніх технологій в збереженні життя і здоров’я працівників та запровадження програми «ДсГЕС Екзаменатор», що допомагає підтримувати знання співробітників компанії на необхідному рівні.

З технологічним процесом та темою екологічного попуску присутніх ознайомив головний інженер філії Сергій Шпак, з режимами роботи – начальник оперативної служби Анатолій Поляков.

Начальник служби охорони праці філії Сергій Білава розповів про ризики та заходи з охорони праці, види інструктажів та перевірку знань, передбачені на Дністровській ГЕС, а також наочно продемонстрував роботу автоекзаменатора.

«Проведення таких заходів приносить взаємну користь, адже фахівці мають змогу обмінятись досвідом, отримати відповіді на запитання, які виникають у процесі впровадження нових технологій чи програм, а також вдосконалити підходи до ефективної організації служби з охорони праці на виробництві. Крім того, подібні семінари формують позитивний імідж нашого підприємства, адже учасники можуть на власні очі переконатись у тому, що питанням охорони праці приділяється значна увага та її організація знаходиться на досить високому рівні», - резюмував Сергій Шпак.

Пресслужба Дністровської ГЕС

Читайте також:

Дністровська ГЕС: конкретна мета - достойний результат

Як на Дністровській ГЕС готуються до весняних повеней та нересту риби

Охорона Дністровської ГЕС відпрацьовувала готовність протидіяти терористичним загрозам

Фотогалерея

Поділитися: