Все буде Україна!

Британські партнери Укргідроенерго побували на Київській ГЕС

Британські партнери Укргідроенерго побували на Київській ГЕС

07-12-2017
Днями в Укргідроенерго відбулась зустріч проектної групи Товариства з представниками ТОВ «Вілліс Страхові Брокери» та Willis Towers Watson.

На зустрічі з британськими парнерами обговорювались питання формування програми страхового захисту ПрАТ «Укргідроенерго».

Нагадаємо, що 13 листопада в Товаристві відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між Вілліс Страхові Брокери та Укргідроенерго щодо аналізу ринку та подальшої розробки сучасної надійної системи страхового захисту, яка в подальшому дасть можливість впровадження комплексної програми страхування для компанії.

Після перемовин британські партнери відвідали Київську гідроелектростанцію, побувавши у машинному залі та на пульті керування. Під час екскурсії українські колеги звернули увагу британців на принципи роботи Київської ГЕС, акцентуючи на тому, що основними функціями ГЕС та ГАЕС на сьогодні є регулювання частоти, напруги і потужності в енергосистемі України, а також формування аварійного енергорезерву. Також енергетики відзначили, що робота на станції має характер підвищеної небезпеки. Відтак, у рамках впровадження політики корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго», формування програми страхового захисту є надзвичайно важливим та життєво необхідним заходом.

Зображення

 

Поділитися: