Все буде Україна!

Укргідроенерго підписало Меморандум щодо розробки та впровадження корпоративної програми страхування

Укргідроенерго підписало Меморандум щодо розробки та впровадження корпоративної програми страхування

14-11-2017
13 листопада в ПрАТ «Укргідроенерго» відбулося підписання Меморандуму про співпрацю між ТОВ «Вілліс Страхові Брокери» та Товариством.

Сторони уклали Меморандум про активну співпрацю щодо розробки сучасної та надійної системи страхового захисту, яка в подальшому дасть можливість впровадження програми страхування для ПрАТ «Укргідроенерго».

Варто зазначити, що підписання Меморандуму є важливим кроком у впровадженні корпоративної соціальної відповідальності в Укргідроенерго. На сьогодні страхування є невід’ємним інструментом підвищення соціальної програми Товариства, оскільки це страхування не лише майнових інтересів підприємства та управління його фінансовими потоками, але й розширення комплексу заходів соціального захисту співробітників та їх родин.

Зображення

Відтак, основними принципами, про які домовились сторони, стали: систематична комунікація щодо надання сучасного та надійного страхового захисту, координація спільної діяльності сторін щодо необхідності розробки та запровадження програми страхового захисту, реалізація для товариства пріоритетних цілей та сприяння впровадженню страхового захисту в межах фінансових можливостей компанії.

Поділитися: