Все буде Україна!

«Бухгалтерська робота в гідроенергетиці хоч і специфічна, але дуже цікава»

«Бухгалтерська робота в гідроенергетиці хоч і специфічна, але дуже цікава»

15-07-2023
Напередодні професійного свята бухгалтера та аудитора хочемо познайомити Вас з провідним бухгалтером відділу бухгалтерського обліку та звітності Філії «Каскад Київських ГЕС і ГАЕС» Ольгою Прошко, яка щоденно забезпечує фінансовий спокій підприємства і співробітників.

Після закінчення школи Ольга вже знала, яку професію обере. Адже для дівчини математичні предмети були улюбленими. Успішно закінчивши Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана за напрямком облік і аудит почала активно розвиватися та працювати за фахом.

«Мені завжди подобалося рахувати та аналізувати. Для мене це як певна магія з числами, якою завжди хотілося володіти.  Наразі про свій вибір не шкодую і при можливості його б не змінила», - розповідає Ольга.

Маючи вже певний досвід в бухгалтерській справі фахівчиня прагнула до розвитку. Тому можливість влаштуватися на філію випала дуже вчасно.  В 2011 році Ольга Прошко прийшла працювати в гідроенергетику.  Не дивлячись на певні труднощі на новому місці жінка своїм професіоналізмом швидко завоювала авторитет і повагу в колег та керівництва.

«Бухгалтерська робота в гідроенергетиці хоч і досить специфічна, але водночас дуже цікава. Тут багато технічних нюансів. Щодня потрібно наполегливо працювати з цифрами та програмами, впорядковувати їх, аналізувати порядок фінансових операцій», - розповідає Ольга.

Нині фахівчиня не зупиняється на своїх досягненнях. Постійно вчиться, підвищує професійний рівень, майстерно володіє знаннями бухгалтерського обліку.  За вагомі досягнення в праці та високий професіоналізм її неодноразово нагороджено Подяками, Грамотами Товариства та філії, а також нагрудним знаком Почесний працівник «Укргідроенерго».

«Саме сучасний підхід до виконання робочих завдань, повага до співробітників, дружній колектив -  це вагомий аргумент виконувати свою роботу на відмінно, продовжувати отримувати нові знання та працювати як один механізм», - зазначає Ольга.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: