Все буде Україна!

«Чіткі та відпрацьовані дії дають можливість планувати та ефективно виконувати роботу»

«Чіткі та відпрацьовані дії дають можливість планувати та ефективно виконувати роботу»

27-09-2023
Продовжуємо знайомити вас із жінками- гідроенергетикам. Сильними і позитивними особистостями, які розвінчують міфи про суто жіночі та чоловічі професії. 
Сьогоднішня наша героїня, технік оперативної служби Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС Ольга Сутковенко, особистим прикладом підтверджує, що немає нічого неможливого, коли є бажання розвиватись. 

Ольга вже 19 років працює на станції. Починала свій трудовий  шлях малярем гідротехнічного цеху. Робота не легка, але постійна підтримка в колективі додавала сил рухатись вперед. Жінка розуміла, що хоче розвиватися в професійній діяльності. Та і робота з документами подобалась більше. Тому вирішила продовжувати навчатись.

«Лише від однієї думки, що потрібно повертатися до навчання мені ставало страшно. Але почувши від доньки фразу: «Мама, у тебе все вийде!», - отримала сильну підтримку та подала документи до вузу. Ні на хвилину про це не жалкую. Навчання було дуже цікавим. Мене відразу обрали старостою групи, а всі студенти підтримували та допомагали», - згадує Ольга.

Успішно закінчивши навчальний заклад фахівчиня не одразу змінила фах. Все змінилося в той день, коли жінка допомогла  колегам в оформленні поточної документації.

«Наступного дня в мене на столі лежала вже ціла тека документів та була озвучена пропозиція перейти на посаду техніка оперативної служби. Я одразу погодилася», - розповідає жінка.

Сьогодні Ольга просто сяє коли йде на роботу. Активно навчається та розвивається в своїй професії.

«Хоч робота оперативної служби має свою специфіку, але саме чіткі та відпрацьовані дії співробітників дають можливість планувати та ефективно виконувати роботу кожного дня. Мені подобається моя робота, і я не жалкую, що доля привела мене в гідроенергетику.  Шукайте себе, займайтесь улюбленою справою і не бійтесь змінювати життя, коли щось не подобається», – зазначає Ольга.

Пресслужба Каскаду Київських ГЕС і ГАЕС

Поділитися: