Все буде Україна!

Делегація Укргідроенерго відвідала Баку з робочим візитом

Делегація Укргідроенерго відвідала Баку з робочим візитом

30-01-2018
На запрошення компанії «Азенерджі» з 22 по 26 січня 2018 року відбулась робоча зустріч фахівців ПрАТ «Укргідроенерго» з представниками ВАТ «Азенерджі».

Компанію Укргідроенерго представляли радник генерального директора Володимир Дрогомирецький, директор  департаменту «Реконструкція ІІ черга» Іван Жданов, провідний інженер відділу комп’ютерних технологій, релейного захисту та зв’язку Яшар Аміров.

В ході зустрічі українські енергетики презентували своїм іноземним колегам найбільшу гідрогенеруючу компанію України – «Укргідроенерго», ознайомили їх з особливостями роботи  Товариства та розповіли про перспективні проекти, котрі сьогодні впроваджуються.

В свою чергу керівництво «Азенерджі» та спеціалісти азербайджанської компанії поділилися своїм досвідом роботи. Зокрема колеги розповіли, що перед енергетиками країни стоїть головне завдання – досягти повної енергетичної незалежності. Відтак виробникам енергетичного обладнання виділяють промислові території  для будівництва виробничих комплексів. Так неподалік Баку українські енергетики відвідали 2 промислових райони, котрі спеціалізуються на виготовленні електромеханічного обладнання та різної кабельної продукції.

Також фахівці Укргідроенерго відзначили цікавий підхід з точки зору соціально-культурного та екологічного аспекту будівництва енергооб’єктів: у питаннях екології влада стимулює промисловців і всебічно підтримує, виділяючи територію для компаній, однак за умови збереження природного ландшафту або створення паркових зон.

Делегація Укргідроенерго відвідала Баку з робочим візитом

Під час візиту українці відвідали об’єкти гідроенергетики та альтернативної енергетики Азербайджану.

Робочий візит делегатів Укргідроенерго поглибив відносини між азербайджанською та українською компаніями, створив міцну підтримку професійних контактів, допоміг ознайомитися українським енергетикам із реаліями азербайджанської генерації та перейняти досвід колег задля впровадження інноваційних систем в українському виробництві. Сторони домовились про подальшу співпрацю в питаннях, що стосуються обміну спеціалістами та досвіду виконання реконструкцій.

Поділитися: