Все буде Україна!

Укргідроенерго зміцнює міжнародні зв’язки

Укргідроенерго зміцнює міжнародні зв’язки

26-01-2018
«Наше головне завдання як державної компанії – збільшити потенціал!», - зазначив нещодавно генеральний директор ПрАТ "Укргідроенерго" Ігор Сирота під час обговорення питань щодо міжнародного співробітництва Товариства.

Днями в ПрАТ «Укргідроенерго» пройшов цикл зустрічей керівництва з іноземними партнерами.

До апарату управління Товариства 24 січня завітали представники Акціонерного товариства Догуш Іншаат ве Тіджарет А.Ш. на чолі з виконавчим директором паном Талу Бураком. АТ Догуш Іншаат ве Тіджарет А.Ш. –  компанія широкого профілю, що спеціалізується на будівництві об’єктів готельного сектору, метрополітену, доріг,  мостових переходів та інш. Під час зустрічі сторони обговорили можливості подальшої співпраці.

Укргідроенерго зміцнює міжнародні зв’язки

Нагадаємо, що попередній візит делегації турецької компанії «Dogus Construction» до апарату управління Товариства відбувся 26 жовтня 2017 р.

«Укргідроенерго планує залучати іноземні компанії до своїх проектів. Ми готові на нові форми співпраці: не тільки за рахунок тарифу, але й у формі державно-приватного партнерства», - зауважує Ігор Сирота.

В той же день у Товаристві із робочим візитом побувала і делегація німецької компанії Andritz Hydro. Метою зустрічі з керівництвом Укргідроенерго стало обговорення програми по створенню науково-практичного центру в рамках реалізації проекту «Трансфер сучасних європейських технологій для гідроенергетики України», а також питання стосовно реалізації проекту «Канівська ГАЕС».

«На сьогодні наша компанія зацікавлена у співпраці з іноземними партнерами, в тому числі із залученням наших великих заводів для створення робочих місць та спільного виготовлення обладнання.  Компанію Укргідроенерго знають, цінують за межами країни. Звітність, за міжнародними стандартами, що готується протягом 10 останніх років, свідчить про результативну діяльність Товариства. Це, в свою чергу, підвищує рівень довіри до Укргідроенерго у міжнародних партнерів, які підтримуюють подальші спільні проекти», - підкреслив Ігор Сирота.

Поділитися: