Все буде Україна!

Денис Шмигаль: Робота гідроенергетиків надзвичайно важлива

Денис Шмигаль: Робота гідроенергетиків надзвичайно важлива

08-09-2023
В рамках відвідин однієї зі станцій компанії Прем’єр-міністр України Денис Шмигаль зустрівся з колективом Укргідроенерго для обговорення питань підготовки до проходження осінньо-зимового періоду в умовах збройної агресії та постійних обстрілів об'єктів критичної інфраструктури.

Під час зустрічі Прем'єр-міністр підкреслив важливість безперебійного енергозабезпечення для національної безпеки та економічного розвитку України, а також подякував гідроенергетикам за сумлінну роботу та готовність до енергетичних викликів, відзначивши їх значний внесок у зміцнення енергетичної системи України в складні часи.

«Висловлюю велику вдячність та повагу за вашу надзвичайно важливу роботу. Ви - ті, хто виконує важливу місію у забезпеченні стабільності енергосистеми країни під час надзвичайних ситуацій та криз. Попереду в нас багато викликів, але разом ми гідно їх подолаємо», - зазначив Прем'єр-міністр.

Голова Наглядової ради Валентин Гвоздій зазначив, що спільна робота компанії та Уряду сприятиме сталому розвитку гідроенергетики в Україні та якнайшвидшому зміцненню національної енергетичної безпеки.

«Дякую за Ваш візит і ту увагу, яку Уряд приділяє гідроенергетичному сектору. Я вірю, що ключовим фактором успіху в будь-якому бізнесі, особливо такому стратегічно важливому, як наш, є злагоджена взаємодія всіх його учасників. Як акціонер, Держава Україна через Уряд має свої інтереси та відповідальність перед громадянами. Наше завдання, як Наглядової ради, — це забезпечити, щоб інтереси акціонера втілювалися в стратегії та діяльності компанії найефективнішим чином. А виконавчий орган має втілювати цю стратегію в життя. Тільки спільними зусиллями, взаєморозумінням та ефективною взаємодією ми зможемо досягти максимальних результатів та гарантувати стабільність та надійність енергосистеми України», - зауважив Валентин Гвоздій.

Генеральний директор Укргідроенерго Ігор Сирота подякував Прем'єр-міністру за підтримку галузі та зазначив, що компанія продовжуватиме виконувати покладені на неї зобов’язання, виступаючи сумлінним платником податків та реалізуючи важливі соціальні ініціативи.

«Незважаючи на непрості для країни і для компанії часи, ми генеруємо прибуток, виступаючи надійним партнером в наповненні державного бюджету. Сьогодні хотів би поділитися з вами планами, які мають велике значення для нас, як громадян України. Ми ініціюємо програму найму інвалідів - ветеранів війни на роботу в Укргідроенерго. Ця ініціатива випливає із нашого глибокого переконання у важливості підтримки та вдячності захисникам, які віддали своє здоров’я на полі бою.  Ветерани - це люди зі значним досвідом, високою дисципліною та здатністю приймати важливі рішення у непростих ситуаціях. Їхні вміння та досвід можуть призвести до значних покращень у нашій компанії. Сподіваємося, що ця ініціатива стане частиною більшого руху в Україні, де ветерани отримають підтримку та можливості для вдосконалення свого життя після повернення з фронту», - зазначив Ігор Сирота.

Пресслужба Укргідроенерго

Фото: КМУ

Фотогалерея

Поділитися: