Все буде Україна!

Дніпровська ГЕС інформує про проведення реконструкції автодорожнього переїзду з 20 квітня

Дніпровська ГЕС інформує про проведення реконструкції автодорожнього переїзду з 20 квітня

16-04-2018
13 квітня у філії «Дніпровська ГЕС» відбувся брифінг щодо проведення реконструкції автодорожнього переїзду за участі представників патрульної поліції, міської влади, засобів масової інформації та керівництва станції.

Під час брифінгу керівництво Дніпровської ГЕС прозвітувало про виконані ремонтні роботи з ліквідації руйнування асфальтобетонного покриття на автодорожньому переїзді, що були проведені у березні-квітні 2018 року.

Також під час заходу директор філії «Дніпровська ГЕС» Віктор Кучер розповів, що філією планується розпочати роботи по заміні деформаційних швів на естакаді через шлюзи.

Зокрема, виконання робіт із заміни старих деформаційних швів на нові розпочнеться з 20.04.2018 і триватиме близько 3 місяців.

«У ході виконання робіт буде почергово перекрито одну з  чотирьох смуг руху по автодорожньому переїзду. Проект виконання робіт по заміні деформаційних швів погоджений з усіма міськими службами.  На час перекриття буде організовано реверсний рух відповідно до затверджених схем», - зауважив Віктор Кучер.

Проведення робіт узгоджено з  органами міської влади та патрульною поліцією.

Звертаємося до водіїв із проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та, за можливості, враховувати дану інформацію під час планування маршрутів руху.

Раніше ми повідомляли, що у березні на греблі Дніпровської ГЕС розпочато ремонт дороги.

Поділитися: