Все буде Україна!

Увага! На греблі Дніпровської ГЕС розпочато ремонт дороги

Увага! На греблі Дніпровської ГЕС розпочато ремонт дороги

29-03-2018
Останнім часом у ЗМІ з’явилось чимало матеріалів про незадовільний стан дороги на греблі Дніпровської ГЕС, а також низка звинувачень в бік ПрАТ «Укргідроенерго» щодо буцімто бездіяльності Товариства у цьому питанні.

Інформуємо, що, для утримання автодорожнього переїзду через споруди Дніпровської ГЕС в належному експлуатаційному стані, в лютому місяці вже були здійснені роботи спільно з міськими службами міста по відновленню асфальтобетонного покриття. Зокрема для виконання робіт та усунення основних руйнувань асфальтобетонного покриття було  орендовано спеціальну техніку в КП «ЕЛУАШ» та укладено 100 тон асфальтної суміші (720 м²).

Однак жвавий рух автотранспорту, різкі зміни погодних умов (заморозки, відлиги, ожеледиця, сніг, дощ), вагоме перевищення граничних навантажень  на дорожнє покриття, пов’язане з високою  інтенсивністю руху по мосту, недотримання швидкісного режиму призвели до різкого руйнування асфальтобетонного покриття на автодорожньому переїзді через споруди Дніпровської ГЕС.

Враховуючи складну ситуацію, яка має місце у м. Запоріжжя, з відкриттям  асфальтобетонного заводу з 29 березня до 2 квітня протягом доби з 8:00 до 17:00 та з 21:00 до 5:00 будуть проводитися ремонтні роботи з ліквідації руйнування асфальтобетонного покриття  на автодорожньому переїзді через споруди Дніпровської ГЕС.

Ремонтні роботи виконуватиме КП «ЕЛУАШ», ямковий ремонт з використанням асфальтобетонної суміші здійснюватиме Дніпровська ГЕС. Ремонтні роботи з ліквідації руйнування асфальтобетонного покриття на автодорожньому переїзді  через споруди Дніпровської ГЕС узгоджені з адміністрацією м. Запоріжжя. Раніше ми повідомляли, що міська влада та керівництво ДніпроГЕС домовились про ремонт автодорожнього переїзду.

Варто зазначити, що організацію безпечного дорожнього руху на автодорожньому переїзді щоденно, під час проведення робіт, узгоджено з начальником Патрульної поліції м. Запоріжжя.

Звертаємося до водіїв із проханням поставитися з розумінням до тимчасових незручностей та, за можливості, враховувати дану інформацію під час планування маршрутів руху.

Поділитися: