Все буде Україна!

Дністровські ГЕС та ГАЕС відвідали вихованці Новоушицької школи-інтернату

Дністровські ГЕС та ГАЕС відвідали вихованці Новоушицької школи-інтернату

18-03-2019
Днями Дністровську ГЕС та Дністровську ГАЕС відвідали вихованці Новоушицької школи-інтернату для дітей з вадами слуху та мовлення.

Екскурсія відбувалась за сприяння та підтримки  молодіжної громадської організації «Альфа МТР», члени якої стверджують, що нові враження і емоції – це саме те, чого діти потребують найбільше, що вони і отримали, оглядаючи величні гідроспоруди на Дністрі.

Учні та вчителі закладу подякували усім за незабутні враження від поїздки на гідроелектростанції. Про це свідчить і допис у Facebook педагога Галини Бацури: «Важко передати словами шквал емоцій, які переповнювали серця вихованців школи-інтернату (та й дорослих теж) під час екскурсії на Дністровські ГЕС та ГАЕС. Щира вдячність нашим друзям і всім, хто долучився до організації екскурсії. Дякуємо Богу, що ви є! Такі люди роблять світ добрішим!»

Нагадаємо, що будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна відвідати попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп – безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути у розділі "Контакти".

 

 

Фотогалерея

Поділитися: