Все буде Україна!

Ігор Сирота взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку Харківської області

Ігор Сирота взяв участь у засіданні Ради регіонального розвитку Харківської області

15-03-2019
14 березня у Харкові відбулося розширене засідання Ради регіонального розвитку Харківської області, під головуванням прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У Раді взяли участь представники районів Харківщини, керівники ОТГ, промислових підприємств, вишів, медичних закладів тощо.

Під час засідання були обговорені успіхи машинобудування, стратегія розвитку регіону та нові контракти. Промисловці та голови місцевих громад розповідали про здобутки своїх підприємств та плани на найближчу перспективу, у тому числі ремонт доріг, будівництво нових шкіл, лікарень та центрів адміністративних послуг.

Участь у заході взяв також і генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота. Слід відзначити, що Укргідроенерго робить значний вклад у розвиток економіки Харківської області. Підтримуючи національного виробника, у виробничому ланцюзі задіяні тисячі українських підрядних підприємств, серед них і лідери вітчизняного машинобудування такі як, як Турбоатом та Електроважмаш.

Під час засідання прем’єр-міністр акцентував увагу на значному прогресі у впровадженні реформ у регіоні. Було відзначено, що результати реформ на Харківщині не лише в успіхах громад, але й у машинобудуванні, адже область нарощує потужності. Так за останні 3 роки цей показник зріс на 35%, а це, у свою чергу, означає 5000 додаткових робочих місць із конкурентною заробітною платою.

Також Володимир Гройсман відзначив, що пишається такою подією, як підписання контракту між Укргідроенерго та Турбоатомом на реконструкцію гідроагрегатів Кременчуцької ГЕС.

Раніше ми повідомляли, що на Кременчуцькій ГЕС модернізують обладнання на 1, 27 млрд грн.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: