Все буде Україна!

До Укргідроенерго з робочим візитом завітала делегація з Китаю

До Укргідроенерго з робочим візитом завітала делегація з Китаю

31-07-2018
З 23 до 25 липня ПрАТ «Укргідроенерго» відвідали представники китайської компанії «CNEEC».

Метою візиту стало обговорення питань можливої співпраці стосовно реалізації перспективних проектів Укргідроенерго.

23 липня представники китайської компанії відвідали апарат управління Товариства. Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота ознайомив гостей з діяльністю компанії, перспективами розвитку та проектами у сфері гідроенергетики. Під час зустрічі китайська сторона розповіла про вже реалізовані проекти в сфері енергетики та висловила ідеї щодо можливості своєї участі в реалізації перспективних проектів Укргідроенерго.

У рамках візиту 24 липня представники компанії «CNEEC» відвідали Дністровську гідроакумулюючу електростанцію (м. Новодністровськ), яка по завершенню будівництва 7-го гідроагрегату стане найбільшою у Європі. Екскурсія станцією розпочалася оглядом панорами  нижнього  майданчику  Дністровської  ГАЕС та нижнього водосховища.

Далі делегати оглянули  шахту водоводів.

У приміщеннях станції представники китайської компанії побували у машинній залі,  на пульті управління, а також оглянули гідроагрегати. Після огляду ГАЕС колеги з закордону відзначили сучасність станції, зокрема високий рівень її технічного оснащення та управління.

Наступного дня  між сторонами в апараті управління Товариства (м. Київ) було підписано Меморандум щодо співробітництва в будівництві гідроелектростанцій в Україні.

Прес-служба ПрАТ "Укргідроенерго"

Поділитися: