Все буде Україна!

До Укргідроенерго завітали чеські фахівці з обслуговування промислових проєктів

До Укргідроенерго завітали чеські фахівці з обслуговування промислових проєктів

29-07-2021
28 липня до апарату управління Укргідроенерго завітали представники чеської компанії «I&C Energo», що спеціалізується на інвестиційних проєктах і сервісних послугах для різноманітного промислового застосування в системах управління технологічними процесами і системах електропостачання.

На початку зустрічі в. о. генерального директора Укргідроенерго Богдан Сухецький ознайомив чеських колег з історією та можливостями найбільшої гідрогенеруючої компанії в Україні.

На зустрічі було презентовано можливості компанії «I&C Energo» щодо модернізації та експлуатації нових і вже існуючих електростанцій.

«Ми працюємо на ринку з 1993 року і свої послуги надаємо у сфері енергетики та великих промислових підприємств. Для своїх клієнтів ми є надійним партнером, здатним прийняти на себе повну відповідальність, починаючи зі стадії проекту, поставки матеріалів, власного виконання з введенням в експлуатацію і аж до подальшого сервісного обслуговування у разі необхідності», - розповів заступник голови правління I&C Energo Штефан Округлиця, презентуючи компанію.

Під час зустрічі чеські фахівці розповіли про вже реалізовані проєкти в галузі енергетики.

Варто зазначити, що Укргідроенерго» має багаторічний досвід співпраці з провідними світовими компаніями та активно працює над розширенням міжнародної співпраці. На сьогодні компанія зацікавлена у співпраці з іноземними партнерами, в тому числі із залученням наших провідних заводів-виробництв для створення робочих місць та спільного виготовлення обладнання.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Укргідроенерго – у ТОП-10 лідерів Індексу прозорості в системі корпоративного управління та КСВ

ICIS: Державна гідроенергетична компанія України націлена на розширення потужностей в умовах наближення дати запланованої інтеграції з ENTSO-E

«Створення систем накопичення енергії на об’єктах «Укргідроенерго» сприятиме інтеграції ОЕСУ до ENTSO-E», – Валерій Ноздрін

Поділитися: