Все буде Україна!

До Укргідроенерго завітали представники китайської компанії POWERCHINA

До Укргідроенерго завітали представники китайської компанії POWERCHINA

Офіційно
07-09-2018
6 вересня відбувся робочий візит представників китайської компанії POWERCHINA International Group Limited до ПрАТ «Укргідроенерго».

У ході візиту сторони обговорили напрямки можливої співпраці та участь китайських фахівців у реалізації гідроенергетичних проектів компанії.

Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота ознайомив представників делегації з історією та можливостями найбільшої гідрогенеруючої компанії в Україні.

«Ми маємо багатий досвід будівництва та експлуатації гідроспоруд. Починаючи з 1996 року працюємо над реконструкцією нашого обладнання з залученням коштів Європейського інвестиційного банку, ЄБРР, а також Міжнародного банку реконструкції та розвитку. Ми постійно розвиваємося та відкриті до співпраці», - зауважив Ігор Сирота.

Укргідроенерго+POWERCHINA

В свою чергу, віце-президент POWERCHINA International Group Limited Li Yanming зазначив, що китайська сторона зацікавлена у побудові довготривалих взаємовигідних стосунків з українськими гідроенергетиками.

 «Ваша компанія відіграє значну роль на енергетичному ринку країни. У вас є історія, досягнення та досвід.  Будемо використовувати переваги одне одного в ході реалізації спільних проектів», - заявив він.

POWERCHINA Укргідроенерго

Генеральний директор ПрАТ «Укргідроенерго» Ігор Сирота наголосив також на необхідності розвитку кооперації між українськими та китайськими структурами під час спільної роботи.

«Важливе питання – дольова участь генерального підрядника та субпідрядників при реалізації спільних проектів. Я хотів би, аби ми залучали до роботи українські заводи «Турбоатом», «Електроважмаш», а також проектний інститут «Укргідропроект». Якщо досягнемо розуміння в цих питаннях, то по всіх інших питаннях компроміс буде знайдено», - зазначив він.

Довідка: POWERCHINA International Group Limited – транснаціональна компанія, яка пропонує комплексні рішення у сфері планування, досліджень, проектування, будівництва, експлуатації та технічного обслуговування в енергетичному та інфраструктурному секторах. Компанія реалізувала контракти і проекти в 110 країнах світу. У  2017 році POWERCHINA посіла 190 місце у рейтинзі Fortune Global 500 та стала двадцять другою серед сотні кращих транснаціональних корпорацій у Китаї.

Прес-служба ПрАТ «Укргідроенерго»

Поділитися: