Все буде Україна!

Духовний тімбілдінг: в Укргідроенерго відбувся факультативний захід для комерційних підрозділів

Духовний тімбілдінг: в Укргідроенерго відбувся факультативний захід для комерційних підрозділів

22-04-2021
Апарат управління Укргідроенерго апробує нові моделі формування згуртованої команди для досягнення кращих результатів у спільній трудовій діяльності.

Так для комерційних підрозділів компанії проведено інформаційно-просвітницький захід «Освітня година», під час якого Канцлер Київської Архиєпархії УГКЦ - Протоієрей Василь Чудійович поспілкувався з гідроенергетиками на морально-етичні теми, а також розповів про правила Великого посту.

На початку зустрічі заступник генерального директора Укргідроенерго з комерційної діяльності Богдан Сухецький наголосив на необхідності оптимізації в компанії командної роботи та укріплення командного духу. Для цього важливим аспектом є не лише спільна робота для досягнення конкретних результатів, а й спільне відвідування тематичних заходів та спільне дозвілля.

«Незважаючи на все більше використання штучного інтелекту в бізнесі, людський фактор, як і раніше, відіграє визначальну роль. Завдання керівника — знайти найбільш ефективний спосіб застосування наявних людських ресурсів. Формування команди — важлива частина управління персоналом, яка потребує належного підходу. Взаємовідносини в колективі впливають не лише на емоційний стан кожного співробітника, а й на загальну ефективність роботи. Саме тому ми впроваджуємо нові дієві інструменти для роботи з персоналом, метою яких є психологічне налаштування на спільну мету та підвищення продуктивності взаємодії»,- зазначив Богдан Сухецький.

Під час зустрічі отець Василь Чудійович розповів присутнім про переосмислення понять «час» та «людина» у глобалізованому світі, а також про здатність сприйняття Божого Слова через дотримання Великого посту.

По завершенні зустрічі відбулася дискусія про цінності та моральні орієнтири у сучасному світі.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

В Укргідроенерго підбили підсумки комерційної діяльності компанії у новому ринку електроенергії 

Укргідроенерго продовжує роботу щодо впровадження кращих світових практик корпоративного управління 

Укргідроенерго впроваджує заходи щодо підвищення рівня корпоративного управління

 

Фотогалерея

Поділитися: