Все буде Україна!

В Укргідроенерго підбили підсумки комерційної діяльності компанії у новому ринку електроенергії

В Укргідроенерго підбили підсумки комерційної діяльності компанії у новому ринку електроенергії

13-03-2021
1липня 2019 року в Україні розпочав свою роботу новий ринок електричної енергії, метою якого стало запровадження конкурентних механізмів у галузі. Найбільша гідрогенеруюча компанія країни – Укргідроенерго стала активним учасником нової моделі ринку, здійснюючи діяльність на усіх його сегментах.

В Товаристві відбулася зустріч комерційних підрозділів компанії, під час якої підбито підсумки роботи Укргідроенерго за півторарічний період.

Відкриваючи засідання заступник генерального директора Укргідроенерго з комерційної діяльності Богдан Сухецький зазначив, що позитивні результати, які демонструє компанія на новому ринку електроенергії – передусім заслуга злагодженої роботи колективу компанії.

«Згуртована команда – це секрет тріумфу будь-якого проєкту. Здорові відносини, спільні цілі та прагнення об’єднують та мотивують на досягнення якнайкращого результату. В нинішніх реаліях мати чітку стратегію – половина успіху. Інша половина – колектив. Нам вдалося об'єднати в одну команду людей з абсолютно різним досвідом і вміннями, різними знаннями та світоглядом, але всіх нас пов’язують цінності компанії та бажання долучитися до процесів, які впливають на її динамічний розвиток. Саме це і визначає нашу колективну ідентичність. Я вдячний кожному за ефективну командну роботу, професіоналізм та витримку», - зазначив Богдан Сухецький.

Під час зустрічі представників департаменту комерції та департаменту з супроводження комерційної діяльності було нагороджено грамотами та подяками Товариства. Так за вагомі досягнення в праці, високий професіоналізм та значний особистий внесок у виконання завдань з виробництва електроенергії, а також забезпечення надійної експлуатації обладнання гідроелектростанцій Укргідроенерго нагороди отримали: провідна економістка  відділу із забезпечення продажу електричної енергії Тетяна Балицька, економістка відділу розрахунків на ринку електроенергії Ольга Завідова, провідна юристконсультка відділу регуляторної політики Ліна Міхель, начальниця відділу автоматизованих систем комерційного обліку електроенергії  Ольга Недіна, економістка відділу із забезпечення продажу електричної енергії Ганна Пишна, а також диспетчерка служби економічної диспетчеризації Лариса Чигринець.

«Завдяки системній та злагодженій роботі ми досягли результатів, якими можемо пишатися. Але наше завдання на найближчу перспективу – не лише втримати здобуті на ринку позиції, а й покращити ефективність роботи компанії», - підсумував заступник генерального директора Укргідроенерго з комерційної діяльності Богдан Сухецький.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також: 

Інтеграція до ENTSO-E: Укргідроенерго готується до виходу на європейський ринок 

Укргідроенерго підтримує зміни до Регламенту організації та проведення електронного аукціону з продажу 

Ринок «на добу наперед». На засіданні Антикризового енергетичного штабу шукали шляхи подолання проблем електричної енергії на Українській енергетичній біржі

Фотогалерея

Поділитися: