Все буде Україна!

Два великих державних свята відзначили в Укргідроенерго

Два великих державних свята відзначили в Укргідроенерго

23-08-2019
Працівники Каскаду Київських ГЕС та ГАЕС, апарату управління компанії зібрались для урочистостей з нагоди святкування Дня прапора та Дня Незалежності України.

Виконуючий обов'язки генерального директора Укргідроенерго Вадим Рассовський під час свого привітання зазначив: "Хочу привітати вас із цими двома святами, на мою думку, найголовнішими святами для українця. Кожного дня ми з вами працюємо на благо нашої держави, вносимо свій вклад у її постійний розвиток. За цей рік у нашій компанії відбулись великі зміни: запуск ринку електроенергії, формування наглядової ради, нові кроки у соціальній роботі в межах компанії, впроваджено нові технічні досягнення для стабільної роботи енергосистеми України".

Підсумовуючи річні досягнення виконуючий обов'язки генерального директора компанії також відзначив розширення штату перспективними кадрами: "Багато молоді долучилось до нашої команди цього року - кількість працюючих збільшилась до 3 000 працівників. Відкриваються нові підрозділи, тож молоді спеціалісти приходять з новими, прогресивними ідеями і це спонукає рухатись тільки вперед. Ми працювали і працюємо на благо держави!"

Також енергетиків привітав Семен Поташник - голова НТР, почесний ветеран галузі та Герой України: "Від імені Міністерства енергетики та вугільної промисловості, науковців та ветеранів енергетики нашої держави, хочу привітати весь дружній колектив Укргідроенерго зі святами. Коли чуєш, що наші енергетики отримують високу оцінку на світовому рівні - це викликає гордість за наших фахівців. Тож бажаю усім вам доброго здоров'я, гарного настрою та великих звершень!"

Спікери наголошували на необхідності єднання навколо спільних цілей та цінностей компанії. В умовах стабільного та швидкого розвитку галузі можуть траплятися різні за складністю завдання, та маючи єдину мету і потужну команду, успіх та процвітання стануть її невід'ємною частиною.

З нагоди святкування Дня прапора та Дня Незалежності Україи, було відзначено працівників почесними грамотами за багаторічну та сумлінну працю. 

Більше фото про урочистості дивіться у галереї

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: