Все буде Україна!

ECOFORUM-2019: Як взаємодіяти екологам та енергетикам?

ECOFORUM-2019: Як взаємодіяти екологам та енергетикам?

24-04-2019
З нагоди відзначення Дня Землі 22 квітня відбувся IV Всеукраїнський ECOFORUM-2019 “ECOBUSUNESS В УКРАЇНІ-2019».

Організатором заходу виступила редакція журналу «Екологія підприємства». На екофорумі побували представники профільних державних структур, органів законодавчої та виконавчої влади, експертна спільнота та головні екологи підприємств. До участі долучилися і представники ПрАТ «Укргідроенерго». Головна мета форуму – об'єднання зусиль задля якісної взаємодії у галузі екології, зеленої енергетики та енергоефективності.

Під час сесій обговорювали стратегічні питання: зміни природоохоронного законодавства 2018-2019 рр., основні досягнення в побудові європейської моделі управління водними ресурсами, стратегія водної політики України-2019, особливості процедури проведення «Оцінки впливу на довкілля», оптимізація використання коштів, що надходять від екологічного податку. А також розглянуті практичні кейси – як уникнути помилок в організації інструментальних екологічних вимірювань, облік відходів на виробництві, захист законних прав та інтересів суб’єктів господарювання під час екологічних перевірок, екологічне рейдерство та інші.

Для фахівців Укргідроенерго захід був корисним, оскільки під час спілкування з експертами та провідними екологами-практиками є можливість бути в курсі останніх змін в законодавстві, підвищувати рівень свої знань та отримувати компетентні відповіді. Це допомагає більш ефективно впроваджувати в діяльність компанії природоохоронні заходи та удосконалювати виробничі процеси дотримуючись принципів сталого розвитку.

Фото: Журнал ECOBUSINESS.Екологія підприємства

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: