Все буде Україна!

Українські гідроенергетики вивчають китайський досвід виробництва турбін

Українські гідроенергетики вивчають китайський досвід виробництва турбін

23-04-2019
Розпочався ознайомчий візит фахівців Укргідроенерго до Китаю.

Основною метою візиту є розгляд можливої співпраці з китайськими компаніями з ціллю інвестування в українську економіку, застосування китайського досвіду виробництва із залученням до виробничого процесу українських лідерів вітчизняного машинобудування.

В рамках першого дня візиту українські гідроенергетики відвідали місто Тянчжі, де ознайомилися з роботою компанії General Electric Hydro China.

Під час зустрічі з китайськими колегами директор департаменту інвестиційної експертизи та підтримки Укргідроенерго Олег Ососков зауважив, що китайський досвід виробництва обладнання цікавий українській стороні та потребує детального вивчення: «Досвід китайських турбінобудівників може бути корисним та цінним в контексті реалізації стратегічних проектів нашої компанії. Ми працюємо над можливістю спільного виробництва, використання потужностей українського виробничого обладнання для будівництва об’єктів гідроенергетики китайськими та українськими промисловими будівельними підприємствами».

В свою чергу заступник генерального директора компанії Xu Aijun зауважив, що GE Hydro China – компанія зі світовим ім'ям, яка бере участь у реалізації гідроенергетичних проектів у багатьох країнах світу та значну увагу приділяє якості продукції, що випускається.

«Наша компанія – світовий лідер з виробництва гідротурбін всіх типів. Ми реалізуємо проекти «з нуля»: від проектування та інжинірингу до постачання та пуско-налагоджувальних робіт. Маємо багаторівневу систему контролю якості продукції та вдячних клієнтів у різних куточках планети», – заявив Xu Aijun.

В рамках візиту українські гідроенергетики відвідали цехи з виробництва генераторів та турбін для гідроагрегатів, а також ознайомилися з роботою лабораторії, де відбуваються випробування моделей.

Прес-служба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: