Все буде Україна!

Ефективне стратегічне фінансове планування – ключ до розвитку сучасних підприємств

Ефективне стратегічне фінансове планування – ключ до розвитку сучасних підприємств

07-11-2023
Макроекономічні виклики в умовах глобальної невизначеності, головні тренди податкового законодавства, фінансове бізнес-партнерство, синергія українського бізнесу і волонтерства - ці теми стали ключовими для обговорення під час ХХІ форуму фінансових директорів України (Ukrainian CFO Forum), який днями відбувся у Києві.

Ключовий кейс форуму - стратегія трансформації бізнесу. Фахівці Укргідроенерго долучились до фахових обговорень нових технологій та їх інтеграції у бізнес-процеси сучасних українських підприємств.

«Під час форуму говорили про податкові ризики, фінансове планування та прогнозування в умовах екстремальної невизначеності, відшкодування збитків і перспективи виходу на нові ринки для українських компаній. Ці теми сьогодні важливі для української економіки, адже після нашої перемоги Україні важливо буде якомога швидше відновити економіку. І планування, і відпрацювання стратегічних питань ведення бізнесу – наразі важлива задача, яка стоїть перед фахівцями фінансового напряму кожної компанії та підприємства», - зазначає директор департаменту фінансів Укргідроенерго Світлана Пержинська.

Участь у форумі дала можливість поглибити знання фахівців компанії з метою подальшої оптимізації бізнес-процесів, ефективного управління бюджетоутворенням компанії та  розширити коло професійних зв’язків.

Пресслужба Укргідроенерго

Фотогалерея

Поділитися: