Все буде Україна!

Вакцинація в Укргідроенерго: фахівці компанії щепилися від грипу

Вакцинація в Укргідроенерго: фахівці компанії щепилися від грипу

06-11-2023
Вакцнація співробітника на Дніпровській ГЕС
Колективна вакцинація – є запорукою формування колективного імунітету на підприємстві. У цьому впевнені в Укргідроенерго.

Щороку гідроенергетики готуються до осінньо-зимового періоду: здійснюють ремонти та реконструкцію обладнання, працюють над захистом споруд, враховуючи усі вимоги безпечної експлуатації обладнання та гідроспоруд. Проте важливо готувати колектив не тільки до особливостей роботи в зимовий період, але й піклуватись про здоров’я співробітників.

В Укргідроенерго діє програма добровільного медичного страхування. На сьогодні пакет включає широкий спектр медичної допомоги по всій території України.

Цьогоріч, вже традиційно, усі застраховані співробітники компанії мали можливість отримати щеплення від грипу, що входить до корпоративної програми страхового полісу товариства. Щеплення проти грипу проводилися сертифікованою вакциною, яка забезпечує активну імунізацію проти декількох штамів вірусу грипу. Вакцинацію співробітники проходили на філіях у спеціально облаштованих медичних пунктах, дотримуючись всіх санітарних вимог та норм. Окрім цього, за умовами страхового полісу компанії усі охочі також можуть пройти вакцинацію й у медичних закладах тих міст, в яких вони мешкають.

Тож гідроенергетики убезпечені від респіраторних захворювань і до зимового сезону готові!

Нагадаємо, що програма добровільного медичного страхування в Укргідроенерго розпочала свою дію з 1 липня 2017 року.

Пресслужба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: