Все буде Україна!

Ефективний ризик-менеджмент - запорука реалізації стратегічних цілей Укргідроенерго

Ефективний ризик-менеджмент - запорука реалізації стратегічних цілей Укргідроенерго

12-01-2024
Нарада з ризик-менеджменту
У складних умовах сучасної ринкової економіки, зокрема в умовах воєнного стану, кожне управлінське рішення, особливо стратегічне, що стосується майбутнього розвитку компанії, завжди пов’язане з ризиками. У зв’язку з цим все більшої актуальності набуває необхідність формування єдиної стратегії, яка б передбачала ефективну систему управління ризиками.

Налагодження конструктивної співпраці між підрозділами Укргідроенерго у процесі побудови та впровадження комплексної системи управління ризиками на основі єдиної стратегії та методології – про це  днями під час наради з питань організації процесу управління ризиками говорили в Товаристві. До обговорень долучились заступники генерального директора компанії, керівники філій та підрозділів апарату управління.

В ході наради було розглянуто загальні засади управління ризиками, висвітлено важливість цього процесу для подальшого  розвитку та ефективного функціонування Товариства, розглянуто базові методологічні аспекти.

Укргідроенерго прагне побудувати злагоджену систему, яка буде діяти у комплексі взаємозв’язків між підрозділами, що відповідає визначеним цілям та завданням Товариства та дозволить передбачати ризики, своєчасно реагувати на їх появу, зменшувати ступінь їх впливу, що у підсумку сприятиме високій ефективності управлінських рішень для реалізації стратегічних цілей та місії компанії.

Варто зазначити, що побудова та впровадження ефективної системи управління ризиками – складний та тривалий процес, що базується на спільній командній роботі кожного підрозділу та кожного співробітника компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: