Все буде Україна!

Енергетики з Грузії відвідали Дністровську ГАЕС

Енергетики з Грузії відвідали Дністровську ГАЕС

24-05-2018
Днями філію «Дирекція з будівництва Дністровської ГАЕС» відвідали представники грузинської компанії JSC «Georgian State Electrosystem» та колеги з державного підприємства НЕК «Укренерго».

Екскурсантів зустрічало керівництво філії. Гостей ознайомили із особливостями роботи Дністровської гідроакумулюючої електростанції.

Під час об’їзду верхньої водойми колеги із Грузії ділилися враженнями від побаченого та власним досвідом будівництва із українськими енергетиками.

Представники JSC «Georgian State Electrosystem» також побували біля шахти 4 гідроагрегату, оглянули інноваційний проект КРУЕ-330 (комплектний розподільчий пристрій з елегазовою ізоляцією) та головний щит управління станцією.

Нагадуємо, що відвідати будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів ‒ безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: