Все буде Україна!

Представники ЄІБ та ЄБРР відвідали об’єкти реконструкції Укргідроенерго

Представники ЄІБ та ЄБРР відвідали об’єкти реконструкції Укргідроенерго

23-05-2018
З 14 по 18 травня відбулася місія Європейського банку реконструкції та розвитку (ЄБРР) та Європейського інвестиційного банку (ЄІБ) з метою ознайомлення з ходом реалізації проекту «Реабілітація гідроелектростанцій», що співфінансується МФО.

В рамках роботи представники європейських банків відвідали ДП Завод «Електроважмаш» та АТ «Турбоатом», які є підрядниками більшості контрактів на поставку та установку гідросилового обладнання для ГЕС та ГАЕС Товариства, та ознайомилися з виробничими потужностями вітчизняних заводів. Також представники банків провели зустріч з Генеральним проектувальником проекту «Реабілітація гідроелектростанцій» - ПрАТ «Укргідропроект».

Під час місії представники ЄБРР та ЄІБ відвідали п’ять філій ПрАТ «Укргідроенерго»: «Дніпровську ГЕС», «Середньодніпровську ГЕС», «Кременчуцьку ГЕС», «Канівську ГЕС» та «Каскад Київських ГЕС та ГАЕС», які є об’єктами реконструкції в рамках проекту «Реабілітація гідроелектростанцій». На філіях відбулися робочі наради з персоналом станцій та огляд обладнання, що вже було реконструйовано або знаходиться в процесі модернізації.

На заключній зустрічі, яка відбулася 18 травня в головному офісі ПрАТ «Укргідроенерго», було обговорено результати роботи місії Банків,   висвітлені основні проблемні питання, озвучені рекомендації Банків та визначено подальші кроки для майбутньої ефективної роботи по проекту «Реабілітація гідроелектростанцій».

ПрАТ «Укргідроенерго» вдячне всім, хто долучився до організації візиту місії та сподівається на подальшу плідну співпрацю всіх сторін по проекту «Реабілітація гідроелектростанцій».

Поділитися: