Все буде Україна!

«Енергія води − формула успіху» або творчі здобутки гідроенергетиків 2019

«Енергія води − формула успіху» або творчі здобутки гідроенергетиків 2019

18-12-2019
В Укргідроенерго традиційно проходить виставка творчих робіт співробітників та їх родин «Генеруємо енергію майбутнього».

У межах стратегії корпоративної соціальної відповідальності на кожній станції Товариства зібрали експозицію рукотворних витворів мистецтва з нагоди професійного свята – Дня енергетика.

Цього року у мистецькому заході взяли участь 303 співробітники з 8 філій Укргідроенерго та апарату управління. Усі 610 виробів взяли участь у голосуваннях, що проходили на станціях.

Експозиції представлені різнобарв`ям малюнків, тематичних інсталяцій, вишитими картинами, поробками з металу, лози, бісеру та стрічок, які відображають суть та розвиток гідроенергетики. 

Різноманіття картин продемонстрував колектив Дніпровської станції – приклади образотворчого мистецтва представлені у багатьох техніках і кольорових гармоніях. На Канівській ГЕС переважна більшість робіт виконана з екоматеріалів: і предмети побуту, і декоративні елементи.

Гідроенергетики Середньодніпровської ГЕС трактували цьогорічний слоган креативно: енергію перетворення, трансформації вони втілили у зварювальному апараті власного виробництва у корпоративних кольорах компанії.

Вразили саме гідроенергетичними інсталяціями співробітники Каховської ГЕС −  родзинкою експозиції стала копія макету проєкту Каховської ГЕС-2, що виконана з паперу та картону, деталей LEGO, світлодіодних ліхтариків та природних матеріалів. Витончені інсталяції з поєднанням природних стихій та енергії води також не залишили байдужими відвідувачів виставки.

Гасло «Енергія води − формула успіху» наскрізно пронизує і експозицію на Дністровській ГАЕС. До роботи над моделлю гідроагрегату «Марічка» долучалися безліч робітників станції, щоб отримати такий вражаючий результат.

Усі автори робіт, що брали участь у виставці, отримають заохочувальні призи під час урочистостей до Дня енергетика, а переможці кожної філії змагатимуться далі за головний приз – подорож для усієї родини в мальовничий куточок України.  

Ознайомитись детально з експонатами можна у галереї «Виставка творчих робіт "Генеруємо енергію майбутнього" 2019».  

Хто став переможцем цьогорічного фестивалю − читайте у наступних матеріалах.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: