Все буде Україна!

В Укргідроенерго проведено навчання з впровадження модуля ТОРО

В Укргідроенерго проведено навчання з впровадження модуля ТОРО

18-12-2019
Впродовж двох днів, 16 та 17 грудня, в Укргідроенерго проводилося навчання для ключових користувачів філій, які відповідають за організацію та впровадження модулю з технічного обслуговування та ремонтів обладнання, так званий модуль ТОРО, у виробничих та експлуатаційних підрозділах.

Наразі модуль ТОРО є частиною комплексної системи управлінської інформації. Модуль вже активно використовується оперативними службами й виробничими підрозділами в цілях обліку технічного стану обладнання, фіксації та контролю виконання робіт щодо усунення дефектів та технологічних порушень. Крім того, ТОРО відіграє важливу роль для ведення первинної оперативної документації в процесі створення та погодження заявок на ремонти та обслуговування обладнання.

Цьогоріч, із врахуванням вимог нового ринку електричної енергії, актуальним стало питання щодо оперативного обліку та надання інформації про щоденні виробничі та гідротехнічні показники роботи філій, підготовка різноманітних звітів для подальшої аналітики та планування виробництва.

У рамках розвитку комплексної автоматизованої системи в Укргідроенерго заплановано виконання робіт із розробки підсистеми обліку планових показників виробництва електроенергії та фактичних змін навантаження станцій та її подальшу інтеграцію з технологічними системами.

Так, в об’ємі підсистем розроблено та налаштовано функціональність, що дозволяє вести та обробляти дані щодо мінімальних і максимальних обсягів виробництва, отримувати інформацію щодо даних сумарних виробничих потужностей на підставі графіка ремонтів, оперативних заявок на виведення обладнання в ремонт.

Для успішного впровадження підсистеми на навчанні вирішувалися питання щодо організації та тестування нових процесів, опрацювання та затвердження інструкцій користувачів та підготовки до запуску вищезазначених процесів у продуктивну експлуатацію.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: