Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго діляться досвідом у питаннях кібербезпеки

Фахівці Укргідроенерго діляться досвідом у питаннях кібербезпеки

28-05-2021
Наприкінці травня співробітники департаменту інформаційних технологій і департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго взяли участь у заходах присвячених темі кібербезпеки.

Практичний семінар «Системи управління інформаційною безпекою (СУІБ): теорія та практика впровадження на об’єктах критичної інфраструктури» був організований Національним координаційним центром кібербезпеки з метою здійснення взаємодії та реагування на кіберзагрози.

Під час семінару фахівець Укргідроенерго Ігор Фінчук виступив з доповіддю, присвяченою практичним проблемам, які виникають при побудові СУІБ. Спеціаліст поділився досвідом з колегами та розповів про особливості кіберзахисту систем найбільшої гідроенергетичної компанії України.

«Подібні заходи є надзвичайно важливими для загальної кібербезпеки країни, адже завдяки обміну досвідом дозволяють у майбутньому своєчасно виявляти та нейтралізувати загрози безпеці країни у кіберпросторі», - коментує Ігор Фінчук.

Також фахівці Укргідроенерго прослухали курс щодо впровадження СУІБ в межах проєкту USAID «Кібербезпека критично важливої інфраструктури України». Під час навчання учасники обговорили практичні кейси та проаналізували важливі нюанси в роботі з критичною інформацією.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Робота ринку електроенергії: фахівці галузі обговорили питання заборгованості

Гідроенергетики обмінялись досвідом щодо роботи ринку електроенергії у рамках конференції Carpathian Oil & Gas Conference

Кібербезпека в енергетичному секторі: які виклики стоять перед об’єктами критичної інфраструктури?

Поділитися: