Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго обмінялися досвідом з європейськими колегами на конференції в Німеччині

Фахівці Укргідроенерго обмінялися досвідом з європейськими колегами на конференції в Німеччині

30-03-2018
Днями представники компанії взяли участь у міжнародній конференції «Можливості фінансування в Україну – Quo Vadis».

Мета конференції полягала у налагодженні німецько-українських відносин, покращенні інвестиційного клімату і сприянні розвитку реформ в Україні. У заході брали участь представники сфери політики, економіки, науки та преси.

Українські енергетики ознайомили учасників із діяльністю компанії, презентували діючі проекти Укргідроенерго, зокрема, будівництво Канівської, Дністровської ГАЕС і Каховської ГЕС-2 і взяли участь у двосторонніх перемовинах із «Commerzbank», «Euler Hermes», «Redcliffe Partners», «KfW Development Bank» та іншими компаніями.

На зустрічі із Надзвичайним і Повноважним Послом України в Німеччині Андрієм Мельником присутніх було проінформовано про досягнення і плани щодо розвитку ПрАТ «Укргідроенерго».

У рамках проведення «Тижня України» в Німеччині також відбулася зустріч делегації з німецькими урядовцями: членом Комітету з економічних відносин з країнами Східної Європи Утою Кочловскі-Кадія (Ute Kochlowski-Kadjaia) та фахівцем з інвестицій Мартіном Хоффманом (Martin Hoffmann).

Під час конференції представники Укргідроенерго також презентували програму «Трансфер європейських технологій в гідроенергетику України». Крім того, учасники форуму обговорили перспективи проведення форуму з питань розвитку гідроенергетики в Україні.

Поділитися: