Все буде Україна!

Команда з футзалу «Дністровська ГАЕС» посіла 2-ге місце на чемпіонаті «Ліга Віза Центр»

Команда з футзалу «Дністровська ГАЕС» посіла 2-ге місце на чемпіонаті «Ліга Віза Центр»

30-03-2018
25 березня в ігровому залі спорткомплексу КУ «Новодністровська ДЮСШ» відбувся завершальний 9 тур змагань, на урочистому закритті якого організатори нагородили учасників

Чемпіонат тривав більше двох місяців, і за цей період команда «Дністровська ГАЕС» відзначилася найбільшою кількістю забитих голів: у підсумку енергетики мають 87 забитих м’ячів, 7 переможних ігор і 22 очки в загальному рахунку.

Одразу чотири гравці команди потрапили у п’ятірку найкращих бомбардирів: Олег Трач – 17 голів, Максим Димитров – 17, Віталій Телятников – 16, Олександр Бурлака – 15.

Організатори чемпіонату нагородили гравців команди кубком та комплеком медалей, а від головного спонсора змагань Дениса Маслюка гравці отримали футзальні м’ячі і грамоти.

Також за рішенням оргкомітету змагань нагороджено спортсмена команди «Дністровська ГАЕС» Василя Шевчука, як одного з кращих гравців чемпіонату, він отримав відповідний трофей та спортивний костюм у подарунок.

30 березня на селекторній нараді голова профкому Людмила Маниляк сердечно привітала команду «Дністровська ГАЕС» з гарними здобутками і подякувала за чудовий приклад здорового способу життя.

Нагадаємо, що офіційний чемпіонат міста Новодністровськ з футзалу відбувся вперше за весь період незалежної України. 

Поділитися: