Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго підвищили кваліфікацію у бізнес-адмініструванні

Фахівці Укргідроенерго підвищили кваліфікацію у бізнес-адмініструванні

16-06-2021
Співробітники комерційних підрозділів Укргідроенерго отримали звання магістрів бізнес-адміністрування (MBA) у сфері енергетики та сертифікати Лондонської школи бізнесу та фінансів.

Впродовж двох років співробітники комерційних підрозділів вивчали міжнародне бізнес-адміністрування в Інституті бізнес-освіти КНЕУ ім. В. Гетьмана. Програма передбачає підготовку висококваліфікованих фахівців з менеджменту та адміністрування у сфері енергетики, а також формування та розвиток компетенцій менеджерів енергетичних компаній.

Навчання гідроенергетиків проводилося в межах програми «Навчання і розвиток працівників» Укргідроенерго, що передбачає забезпечення Товариства висококваліфікованими кадрами, які відповідають не лише вимогам сьогодення, але й викликам завтрашнього дня.

Навчальний план базувався на моделі американсько-канадських та англійських бізнес-шкіл. Гідроенергетики ознайомились з універсальною та адаптивною діяльністю міжнародних і національних бізнес-структур в умовах розбудови енергетичного ринку. Інтерактивні лекції, онлайн-уроки та тренінг-курси проводили провідні вітчизняні та зарубіжні тренери з досвідом навчання та роботи за кордоном на базі успішних енергокомпаній. Фахівці комерційних підрозділів ознайомилися з управлінням процесами реформування у сфері енергетики, генерування підприємницьких ідей на основі етичних міркувань та соціальної відповідальності, а також покращили свої знання, орієнтовані на розвиток лідерських здібностей.

«Студенти підготували хороші презентації кваліфікаційних магістерських дипломних робіт, професійно вели дискусію, чітко відповідали на запитання та максимально продемонстрували свої знання. Всіх вітаємо та бажаємо реалізації проєктів на практиці», - прокоментував директор Інституту бізнес-освіти КНЕУ, професор, доктор економічних наук, Поручник Анатолій.

Завітали викладачі Інституту бізнес-освіти і на Київську ГЕС, де відбулася ознайомча зустріч з директором філії – Ярославом Касьянюком. Професура змогла на власні очі побачити як народжується енергія з води, ознайомитися з особливостями роботи гідроенергетичного обладнання та дізнатися цікаві факти з історії будівництва станції.

«Пам’ятаю: ще коли була маленькою, мене тато водив на екскурсію Київською ГЕС. Ці генератори я запам’ятала на все життя. Сьогодні ми бачимо, що науково-технічний прогрес крокує швидкими темпами і що тут впроваджуються інноваційні технології», - коментує Наталія Москалюк, заступник директора Інституту бізнес-освіти, координаторка програми MBA у сфері енергетики, доцент кафедри міжнародної економіки КНЕУ ім. В. Гетьмана.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Ігор Сирота: “Соціальний пакет Укргідроенерго — один з найкращих у галузі”

Укргідроенерго увійшло до ТОП-5 підприємств з кращою програмою підтримки співробітників

Укргідроенерго – у ТОП-200 найбільших національних компаній минулого року

Фотогалерея

Поділитися: