Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго відвідали презентацію, присвячену протидії кіберзагрозам

Фахівці Укргідроенерго відвідали презентацію, присвячену протидії кіберзагрозам

08-10-2019
Фахівці депаратменту фізичного захисту, режиму та безпеки, а також департаменту інформаційних технологій Укргідроенерго відвідали презентацію «Архітектура адаптивної безпеки», яку провели експерти компанії БАКОТЕК, офіційного дистриб'ютора McАfee в Україні.

Під час презентації експерти з кібербезпеки розповіли про новітні методи захисту інформації та способи уникнення кіберзагроз.

За словами фахівців,  хакерські війни у кіберпросторі у найближчому майбутньому ставатимуть більш масштабними, а зброя, яку використовують хакери – більш потужною. В цьому контексті надважливим питанням є своєчасне виявлення потенційних загроз задля мінімізації збитків, які вони можуть нанести компаніям.  Технології захисту від шкідливих програм мають відповідати вимогам часу. Тож підприємствам та організаціям варто звернути увагу на те, що традиційних видів захисту інформації недостатньо для протистояння сучасним цілеспрямованим хакерським атакам.

«У сучасному світі виявлення цілеспрямованих хакерських атак стає серйозною проблемою, на вирішення якої можуть піти місяці, а то й роки. Такі традиційні технології захисту як сигнатурний антивірус, поведінковий аналіз можуть відбити більшість атак, але цілеспрямовані атаки обходять такі технології захисту. Більшість компаній та організацій досі інвестують кошти лише в традиційні технології захисту, які вже не ефективні. Натомість, необхідно більше акцентів робити на системах виявлення та швидкого реагування», - зазначив під час презентації представник  офіційного дистрибьютора McАfee в Україні Микола Метьолкін.

На зустрічі також йшлося про важливість контекстно-орієнтованих платформ для мережевої безпеки, безпеки робочих станцій та додатків, а також інтегрованого підходу до аналізу, запобігання, виявлення та реагування на загрози.

Прес-служба Укргідроенерго

 

Фотогалерея

Поділитися: