Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго вивчають нові підходи у питаннях безпеки праці

Фахівці Укргідроенерго вивчають нові підходи у питаннях безпеки праці

23-10-2019
З 15 до 17 жовтня в Одесі відбулась VII Міжнародна конференція «Промислова безпека. Кращі практики-2019», участь у якій взяли співробітники Укргідроенерго.

Це перший міжнародний захід, присвячений впровадженню в Україні концепції Vision Zero. Основною метою впровадження концепції є допомога роботодавцям в зниженні показників виробничого травматизму і професійної захворюваності.

Під час конференції доповідачами були найкращі українські експерти, а також фахівці з Великої Британії, Німеччини, Швейцарії, Литви, Польщі, США та міжнародних організацій, зокрема Міжнародної організації праці та Всесвітньої асоціації соціального страхування (ISSA). Фахівці презентували результати реального практичного досвіду впровадження концепції Vision Zero у своїх країнах та на підприємствах.

Загалом у заході взяли участь більше 200 представників з різних галузей, у тому числі і фахівці у галузі безпеки праці та постачальники засобів індивідуального захисту в Україні.

Фахівці Укргідроенерго ознайомилися з міжнародними та українськими практиками щодо безпеки та гігієни праці та взяли участь у дискусіях з цих питань.

Довідка:

Концепція Vision Zero або «Нульовий травматизм» розроблена Міжнародною асоціацією соціального забезпечення (ISSA).  У 2017 році під час Всесвітнього конгресу з безпеки праці в Сінгапур її було визнано першою глобальною стратегією в галузі безпеки праці. Стратегія Vision Zero отримала широку підтримку у світі та серед провідних українських підприємств. Сьогодні партнерами «нульового бачення» є понад 6500 підприємств.

Прес-служба Укргідроенерго

Поділитися: