Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго долучилися до обговорення створення державної системи захисту критичної інфраструктури

Фахівці Укргідроенерго долучилися до обговорення створення державної системи захисту критичної інфраструктури

21-10-2019
Фахівці Укргідроенерго взяли участь у засіданні Міжвідомчої експертної робочої групи з питань протидії загрозам розповсюдження зброї та матеріалів масового знищення, а також пов’язаних з ними терористичних загроз і захисту критичної інфраструктури.

В рамках заходу, організованого Національним інститутом стратегічних досліджень, експерти підбили попередні підсумки та визначились із подальшими кроками щодо створення в Україні державної системи захисту критичної інфраструктури.

На засіданні серед іншого йшлося про організаційні та правові аспекти забезпечення безпеки і стійкості критичної інфраструктури, пріоритети діяльності силових структур щодо захисту об’єктів критичної інфраструктури, а також обговорено зарубіжний досвід у створенні державної системи захисту критичної інфраструктури. 

В рамках засідання відбулася презентація аналітичної доповіді «Організаційні та правові аспекти забезпечення безпеки та стійкості критичної інфраструктури», в якій підсумовані дослідження науковців щодо запровадження концепції захисту критичної інфраструктури в Україні.

Прес-служба Укргідроенерго

Фото: Національний інститут стратегічних досліджень

Фотогалерея

Поділитися: