Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у McAfee Cybersecurity Forum

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у McAfee Cybersecurity Forum

07-02-2020
6 лютого співробітники департаменту фізичного захисту, режиму та безпеки апарату управління Укргідроенерго долучилися до форуму, присвяченому актуальним питанням з кібербезпеки.

Захід відбувся за участі лідерів захисту українського кіберпростору, представників приватного сектору та громадянського суспільства, міжнародних експертів, а також представників органів державної влади.

Під час зустрічі учасники обговорили проблемні питання ефективної побудови та впровадження систем кібербезпеки та останнім тенденціям розвитку кіберзагроз в Україні та світі. Окрема увага була приділена новітнім технологіям та підходам щодо запобігання та виявлення складних цілеспрямованих атак і 0-day загроз.

Особливий акцент – на питаннях використання продуктів McAfee SIEM як платформи для побудови SOC, захисту інформації на всіх етапах її життєвого циклу та прикладам впровадження комплексу захисту робочих станцій корпоративної мережі.

Варто зазначити, що фахівці Укргідроенерго постійно вивчають новітні технології у сфері кібербезпеки, а отриманий досвід та знання використовують у побудові сучасної системи інформаційної безпеки та кіберзахисту компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Поділитися: