Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у міжнародному форумі з кібербезпеки

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у міжнародному форумі з кібербезпеки

09-06-2021
Форум «Кібербезпека 2021: Державний сектор. Енергетика» організований для представників структур та організацій, які на сьогодні є лідерами з розвитку в сфері інформаційної безпеки державного та енергетичного секторах України.

На початку червня фахівці Укргідроенерго взяли участь у Міжнародному форумі «Кібербезпека 2021: Державний сектор. Енергетика». Серед учасників також були: Апарат Ради національної безпеки і оборони України, Державна служба спеціального зв'язку та захисту інформації України, Міненерго, Державне підприємство «Галузевий центр цифровізації та кібербезпеки» та ін.

З доповіддю «Практичні проблеми, які виникають при побудові СУІБ», на форумі виступив фахівець з питань інформаційної безпеки Укргідроенерго – Ігор Фінчук. Він розповів колегам про основні засади та практичну проблематику при побудові СУІБ на об’єктах критичної інфраструктури України.

Учасники змогли обмінятись досвідом з найбільш актуальних питань кібербезпеки, поділитись своїм баченням щодо ефективної архітектури і технології системи управління інформаційною безпекою та отримали унікальну можливість побачити на практиці кейси «атака-захист» для протидії сучасним кібератакам на віртуальному кіберполігоні.

Отриманий досвід та нові знання будуть використані гідроенергетиками побудови сучасного центру кіберзахисту та посилення інформаційної безпеки компанії.

Пресслужба Укргідроенерго

Читайте також:

Робота ринку електроенергії: фахівці галузі обговорили питання заборгованості

Гідроенергетики обмінялись досвідом щодо роботи ринку електроенергії у рамках конференції Carpathian Oil & Gas Conference

Кібербезпека в енергетичному секторі: які виклики стоять перед об’єктами критичної інфраструктури?

Поділитися: