Все буде Україна!

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у роботі «Українського молодіжного енергетичного форуму - 2017»

Фахівці Укргідроенерго взяли участь у роботі «Українського молодіжного енергетичного форуму - 2017»

16-11-2017
14 листопада розпочав роботу «Український молодіжний енергетичний форум», участь у якому взяли і представники ПрАТ «Укргідроенерго».

Метою форуму стало створення інформаційної платформи для обміну думками, знаннями та пошуку відповідей на гострі питання, які стосуються стану та розвитку енергетичної галузі України.

Організатором  заходу  виступила «Молодіжна енергетична спільнота». Перший, діалоговий, етап форуму проводився у форматі зустрічі представників енергетичних  підприємств та державних органів влади з молоддю (студентами, аспірантами, молодими фахівцями).

Представники Укргідроенерго ознайомили учасників заходу із станом великої гідроенергетики у світі та Україні.   Зокрема, заступник директора департаменту стратегічного розвитку та планування реалізації проектів Сергій Кучер презентував доповідь «Велика гідроенергетика 21 століття – виклики та обмеження».

В рамках форуму фахівці підприємств вітчизняного енергетичного сектору мали змогу розповісти про свої основні проблемні аспекти та назвати проекти, що спрямовані на вирішення актуальних питань в середньостроковій перспективі. Організатори заходу запропонували  молоді взяти активну участь та озвучити шляхи вирішення проблем в енергетичній системі України.

В рамках кейсового етапу форуму всій зацікавленій молоді  запропоновано опрацювати ряд питань та висловити свої ідеї, погляди та думки. Компанія «Укргідроенерго» надала свій пакет актуальних питань, зокрема:

1.       ПрАТ «Укргідроенерго» має на меті долучатися до навчального процесу студентів технічного профілю. Мета:  фахова підготовка високопрофесійних кадрів для реалізації проектів у гідроенергетиці України вже в близькому майбутньому (до 2026 року). Які шляхи налагодження такої співпраці між молоддю та «Укргідроенерго», Ви вважаєте, будуть конструктивними та найефективнішими ?

2.       ПрАТ «Укргідроенерго» має на меті залучати  зацікавлені громадські організації та експертів до реалізації проектів в гідроенергетичній галузі України. Мета: виявлення в них істинного інтересу долучитися до конструктивної співпраці, ефективно спрямовувати свою діяльність на користь української гідроенергетики та досягнення Україною енергонезележності. Які шляхи налагодження такої співпраці?

3.       Які методи, засоби та прийоми комунікації зі ЗМІ, громадськими організаціями та експертами будуть найбільш ефективними задля досягнення нашої спільної мети – успішна реалізація всіх проектів розвитку великої гідроенергетики України та становлення нашої держави як енергонезалежної?

За результатами форуму Укргідроенерго сподівається почути нові конструктивні пропозиції щодо актуальних питань подальшого розвитку гідроенергетичної галузі України та ефективно співпрацювати з високопрофесійною молоддю. Адже така співпраця є перспективною з точки  зору інтеграції пілотного проекту трансферу європейського ноу-хау, який має на меті створення науково-практичного центру для молоді.

Варто зазначити, що участь Укргідроенерго в такого роду заходах сприяє активному розвитку корпоративної соціальної відповідальності, зокрема у  розрізі підтримки інноваторів та молодих фахівців галузі задля розширення кадрового потенціалу компанії та пошуку нових шляхів оптимізації виробничого процесу.

 

Поділитися: