Все буде Україна!

Керівництво Укргідроенерго бере участь в обговоренні проекту постанови НКРЕКП "Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії"

Керівництво Укргідроенерго бере участь в обговоренні проекту постанови НКРЕКП "Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії"

13-11-2017
Сьогодні, 13 листопада, керівництво Укргідроенерго бере участь в обговоренні проекту постанови НКРЕКП "Про встановлення тарифів на відпуск електричної енергії ПрАТ "Укргідроенерго" на 2018 рік".

Серед актуальних питань, які обговорюються у залі засідань НКРЕКП:  регулювання питання щодо розрахунку суми витрат на оплату праці та соціальний захист співробітників Товариства, модернізація вузлів зв'язку та вихід на сучасний рівень комп'ютеризації облікових робіт, інформаційна діяльність Товариства. Та, безперечно, найважливішим питанням дискусії є захист інвестиційної програми Укргідроенерго на 2018 рік.

"Пріоритетним завданням Компанії є розбудова незалежної енергосистеми, заснованої на відновлювальних джерелах і об'єднаної з Європою енергосистеми, однією із складових якої є розбудова гідроенергетики . Зокрема, надважливим є нарощування регулюючих потужностей ГАЕС", – зазначив Ігор Сирота.

Присутній на обговоренні, мер Новодністровська Анатолій Болдашев зауважив наскільки критично важливим для розвитку інфраструктури міста, а особливо для забезпечення соціальних програми,  є підтримка інвестиційного проекту будівництва Дністровської ГАЕС.

Також на заході були присутні голова Сокирянської районної державної адміністрації Петро Бескупський та заступник голови Чернівецької обласної державної адміністрації Ігор Богатирець, котрі висловили стійку позицію та переконливі аргументи щодо важливості надходження коштів від ПрАТ "Укргідроенерго" на об'єкти соціального призначення та на розвиток інфраструктури м. Новодністровськ та Сокирянського району.

Поділитися: