Все буде Україна!

З нагоди Дня Незалежності України керівництво компанії відзначили державним нагородами

З нагоди Дня Незалежності України керівництво компанії відзначили державним нагородами

28-08-2017
Згідно з Указом Президента України №251/2017 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України» героя України, голову Науково-технічної ради ПрАТ «Укргідроенерго», президента Всеукраїнської громадської організації «Асоціація «Укргідроенерго» Семена Поташника нагороджено орденом «За заслуги» І ступеня з нагоди 26-ї річниці Незалежності України.

Колектив ПрАТ «Укргідроенерго» від щирого серця вітає Семена Ізраїлевича із заслуженою нагородою та дякує за сумлінну працю і вагомий внесок у розвиток гідроенергетики!

Довідка:

Основні виробничі та науково-технічні досягнення Поташника С.І.

  • Проектування, будівництво та експлуатація перших низьконапірних Київської та Канівської ГЕС із горизонтальними капсульними гідроагрегатами, першої в СНД Київської гідроакумулюючої електростанції.
  • Дослідження та аналіз впливу режимів роботи Київської і Канівської ГЕС на екологію в районі м. Києва та всіх ГЕС на річку Дніпро, розробка і впровадження автоматичного контролю  за безпекою гребель.
  • Реконструкція і реабілітація ГЕС України з підвищенням потужності і виробництва електроенергії, дослідження і експериментальне випробування на Київській ГЕС режиму ГЕС-ГАЕС.
  • Керівництво будівництвом і особиста участь у пуску першою гідроагрегата Дністровської ГАЕС потужністю 324 МВт та приєднання  його до  диспетчерського графіка навантажень об’єднаної енергетичної системи України.

 

Поділитися: