Все буде Україна!

На Канівській ГЕС відбулась екскурсія для учнів будинку дитячої та юнацької творчості

На Канівській ГЕС відбулась екскурсія для учнів будинку дитячої та юнацької творчості

16-11-2017
З метою популяризації гідроенергетики серед населення України та всебічного інформування громадськості про роботу ПрАТ «Укргідроенерго» на Канівській ГЕС відбулася екскурсія для учнів будинку дитячої та юнацької творчості Голосіївського району міста Києва.

Екскурсія розпочалася з історії будівництва Канівської ГЕС, спорудження якої розпочалося у 1964 році. Юні учасники екскурсії дізналися чимало цікавих фактів про етапи будівництва ГЕС та її особливості, зокрема те, що на сьогодні основною особливістю Канівської гідроелектростанції є встановлення на ній горизонтальних капсульних гідроагрегатів і суміщення споруди ГЕС з водоскидними спорудами, що дозволило відмовитись від спорудження водозливної греблі.

Протягом екскурсії учні оглянули приміщення станції, машинну залу, гідроагрегати та побували на пульті управління ГЕС.

Варто відзначити, що в рамках впровадження корпоративної соціальної відповідальності ПрАТ «Укргідроенерго» систематично проводить навчально-пізнавальні екскурсії, спрямовані на  всебічне інформування та заохочення обдарованої молоді до вивчення технічних наук і обрання професій у галузі гідроенергетики.

Будь-яку зі станцій у містах, де розташовані філії компанії Укргідроенерго, можна відвідати попередньо домовившись з керівництвом станцій про дату, час та програму відвідин. Всі екскурсії для організованих груп школярів та студентів – безкоштовні! Контакти станцій можна переглянути на нашому сайті у розділі "Контакти".

Поділитися: