Все буде Україна!

Фінплан компанії затверджено із прибутком 1,2 мільярда грн

Фінплан компанії затверджено із прибутком 1,2 мільярда грн

02-07-2016
Уряд затвердив фінансовий план ПАТ «Укргідроенерго» на 2016 рік

1 липня 2016 року на засіданні Уряду України було затверджено фінансовий план Компанії на 2016 рік.

Розпорядження Уряду дозволить сконцентрувати ПАТ «Укргідроенерго» необхідні фінансові ресурси на провадження прибуткової фінансово-господарської діяльності.

Так, виконання Розпорядження забезпечить  отримання Товариством чистого прибутку у розмірі 1 221,753 млн.грн., що на 131,210 млн.грн. або на 12,0% більше від фактичного показника минулого року. 

Надходження податків та зборів до державного та місцевих бюджетів України відповідно до Розпорядження заплановано в сумі 1 356,464 млн. гривень. Це більше, ніж у 2 рази, порівняно з фактичними показниками 2015 року. 

Розпорядження дозволить збалансувати джерела надходження та розподіл коштів ПАТ «Укргідроенерго». Зокрема, кошти будуть спрямовані на розвиток виробництва та виконання зобов’язань зі сплати обов’язкових платежів  до державного бюджету відповідно до чинного законодавства. Оскільки більшість заходів щодо відновлення, реконструкції, модернізації основних фондів підприємств електроенергетики та будівництва нових об’єктів галузі затверджено рішенням Уряду  - виконання інвестиційних програм у повному обсязі має загальнодержавне значення для стратегічного розвитку електроенергетичної галузі. 

 

Поділитися: