Все буде Україна!

Гідроенергетика і бджолярство: як інженер Канівської ГЕС поєднує дві справи життя заради перемоги

Гідроенергетика і бджолярство: як інженер Канівської ГЕС поєднує дві справи життя заради перемоги

28-09-2022
У нашій рубриці «Вони наближають перемогу» ми продовжуємо розповідати про фахівців гідроенергетичної галузі, які щодня своєю невпинною працею забезпечують енергетичну стабільність і безпеку України.

В українців споконвіку існує традиція взаємодопомоги та піклування про ближнього. На Канівській ГЕС кожен гідроенергетик знає Геннадія - інженера I категорії групи релейного захисту ГЕС цеху комп’ютерних технологій, релейного захисту, зв’язку.

Розумний, сумлінний працівник до всього ще й бджоляр.

«Україна – це мій дім, моя Батьківщина! Тут я побудував дім, народились й зростають мої діти! До початку підступного повномасштабного вторгнення російських окупантів у мене було щасливе життя: родина, робота, зайняття улюбленим бджільництвом, плани на майбутнє… Ранок 24 лютого все змінив. Розумію, що тільки спільними зусиллями, тільки разом, крок за кроком ми переможемо ворога! Тому для підтримки бійців на передовій я кожного місяця перераховую кошти на рахунок ЗСУ. Адже саме завдяки їхній відвазі ми маємо змогу працювати, а діти навчатися», - ділиться інженер.

Також Геннадій з натхненням розповідає про ще одну справу свого життя – бджільництво:

«Дуже подобаються мені ці комахи, такі ж працьовиті, як і ми українці. Займаюся бджільництвом вже 22 роки, але вуликів маю всього 9. Зібравши урожай меду, не вагаючись, відвіз 39 л канівським волонтерам, щоб передали захисникам. Всі знають про цілющі властивості меду, а нашим героям, як нікому іншому, потрібні сили, щоб як найшвидше перемогти рашистських загарбників. Дякую нашим хоробрим захисникам. Разом ми все зможемо і переможемо!»

На Канівській ГЕС працюють неймовірні люди, працьовиті, щирі, щедрі, справжні патріоти! Діляться всім, що надбали та заробили, лише б прогнати ворога з рідної землі.

Пресслужба Канівської ГЕС

Інформація про діяльність компанії на офіційних сторінках в соціальних мережах FacebookTelegramTwitter.

Поділитися: